Om oss

Välkommen till Green Tek. Sedan 1997 har vi inriktat oss på att hitta och erbjuda utvalda produkter av högsta kvalitet.

Vi fokuserar på varor för hemmet. Det är utvalda produkter för matlagning och rengöring. Våra urvalskriterier är kundnära, småskalighet, hantverksmässigt, innovativt, minimal miljöpåverkan, äkta vara, funktionalitet och yrkesstolthet.

Med äkta vara menar vi att du ska vara trygg med att våra produkter endast innehåller aktiva råvaror som tillför produkten de rätta egenskaperna och den rätta funktionaliteten. Produkterna tillförs minimalt med utfyllnad. Den produkt du köper levereras därigenom i ett högre koncentrat. Detta innebär att det inte transporteras överflödiga kilon på vägarna och att du inte betalar för innehåll som inte skapar värde för produkterna. Detta gäller både när du köper matlagningsprodukter eller rengöring.

Våra leverantörer

 

Ålands Senap Ab

Sedan 2005 har vi haft ett nära samarbete med Ålands Senap som har lång tradition och erfarenhet av produktutveckling och tillverkning av senap, ketchup, marinader, såser och dressing. Företaget grundades av Lasse Lindén år 1990 som är innovatören och finsmakaren när det gäller utveckla nya balanserade smaker och produkter. Ålands Senap har även tagit fram smakrika produkter, fria från gluten och laktos. Vilket våra kunder uppskattat genom åren.

Ocean

Det svenska varumärket Ocean inriktar sig på att utveckla och tillverka högkoncentrerade, miljövänliga och effektiva rengöringsprodukter för tvätt, disk, städ och hygien. Produkterna har en enastående rengöringsförmåga och är samtidigt skonsamma mot både mot textilierna och materialet som rengör, mot miljön och mot dig som använder dem.

De högkoncentrerade produkterna är effektiva, räcker de dubbelt så länge och ger ett bättre resultat. Du får alltså mer rengöring för mindre pengar. Många produkter har belönats med priser för sin effektivitet och miljöanpassningsförmåga och flera av dem rekommenderas av Astma och Allergiförbundet. Oceansortimentet utvecklas och tillverkas i Sverige i en klimatneutral produktionsanläggning. Produkterna är biologiskt nedbrytbara, innehåller ej zeoliter, fosfater och är inte testade på djur.

 

Kimmo Niemi

Green Tek