Våra köpvillkor

Det här är våra köpvillkor:

Vårt mål är att du ska känna dig nöjd och trygg med att handla hos oss på Greentek, både med våra produkter, vår service och med oss som en schysst och ansvarstagande leverantör.

Därför följer konsumentverkets riktlinjer och presenterar följande köpvillkor:

Priser i vår butik:

I priser som anges i butiken ingår moms.

Ångerrätt:

Du har 14 dagars ångerrätt på varor du handlar i vår webbutik. Ångerfristen börjar löpa från dagen du tagit emot varan. Varan måste returneras inom 14 dagar. Returfrakten betalas av dig som köpare och du ansvarar för varan ända tills den är mottagen hos oss. Kom ihåg att begära kvitto från posten eller den aktör du anlitar till att returnera varan och se till att kunna visa upp den vid retur.

Använd gärna Konsumentverkets ångerblankett om du ångrar ditt köp.

För att du ska kunna lämna tillbaka varan måste den vara i oförändrat skick. Du får inte använda en vara eller hantera den på ett sätt som inte är avsett för produkten. Vid annan användning än produktens avsedda användning står du som kund för varans värdeminskning. Om det du köper kostar mindre än 400 kronor gäller inte ångerrätten.

Läs mer om ångerrätt här.

Vi återbetalar pengarna till dig inom 10 dagar efter att vi mottagit returnerad produkt.

Fraktkostnader:

Frakt kostar 105 kr.
Max vikt 24 kg per order
Förpacknings storlek max 70x40x40 cm


Betalning:

Betalning görs via Payson och innebär inga kostnader för dig som handlar hos oss, utöver beloppet för varorna i beställningen, inklusive eventuell frakt. Vid större beställningar eller specifika önskemål är du välkommen att kontakta oss.

 

Vid beställning: 

Ange alltid ditt telefonnummer i samband med din order.


Reklamation av vara:

GreenTek garanterar att de varor vi sänder till dig är helt felfria. Skulle du ändå upptäcka att produkten är skadad fler ha fel så meddela oss omedelbart och beskriv i detalj vilka fel produkten har.

Vi ersätter dig för returfrakten av den skadade varan vid en eventuell retur som skickas med Posten (Obs endast Posten). Vid en eventuell tvist läser vi noggrant Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Retur av konstaterad skadad vara ska ske inom 14 dagar från leveransdagen. Vi ersätter reklamerad (med kostaterade fel) vara med ny vara enligt din ursprungliga beställning.

Byte av vara

Om du vill byta produkt till exempel till en annan storlek hjälper vi dig gärna. Då står du själv för returfrakten till oss och för den ersättande produkten.